CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 24 July 2011

My Collection can be YOURS!!



Salam readers.
Sebenarnya blog ni menawarkan preloved item ataupun,barangan kesayangan kami,tapi atas sebab yang tertentu, kami nak let go dengan menjualnya secara online.
Harga memang murah,dan barang2 semua berkualiti, berjenama dan yang penting cantek dan murah :)

ok, newest item, heels from Esarli. design memang banyak,tapi yang ni paling berkenan di hati. tapi,nak jual sebab tak pernah pakai. buat koleksi je sebelum ni. 





masih baru, never worn. 











 the brand. for your info,design2 esarli memang superb dan selesa sangat.





 size 6 @ 38. 4 1/2 inch.
colour: black 








ada zip di belakang.



Sesuai digayakan dengan jeans, skinny or others, memang vogue dan nampak bergaya.
Kalau nak pakai time raya pun comel, lagi-lagi dengan kebaya atau kurung moden.
Apa2 event pun sesuai, weddings, dinner, dating dll.

Offer price: RM 60 only. (excluding postage)
RP: RM90 

CODE: S3
status:available

So, kalau nak order. boleh e-mail je kat:

cantekcloset@gmail.com

atau

alesyamay_89@yahoo.com.my

kalau dok area Sg Petani,free postage ye.







 



Like korean style,mana tau boleh berangan ala-ala SNSD ke lepas pakai kasut ni :)

 TQ :)

No comments:

Post a Comment